Waar en wanneer?


Kom kennismaken met de mogelijkheden bij Creapalet; demonstratie en verkoop


Vitrines Garage Notweg

 

In Garage Notweg, op Notweg 38, staan direct naast de ingang en in de hal enkele vitrinekasten met artwork van Creapalet. Deze kun je van buitenaf bekijken. Ook binnen bij de ingang van het Cre-atelier zijn vitrines met artwork, serviesgoed en glassieraden. Heb je interesse en wil je graag komen kijken, bel dan even van tevoren met Janine Molier om een tijdstip af te spreken: 06 33 617 681. Janine is namelijk niet altijd aanwezig en bij afwezigheid zijn de beide ateliers van Creapalet gesloten.


Open Dag Broedplaatsen Garage Notweg: zondag 2 oktober 2016: 

 

Ateliers en werkplaatsen keren zich binnenstebuiten! Ook die van Creapalet!

 

Ook dit najaar doet Creapalet via de Garage Notweg mee en opent haar deuren op 2 oktober van 13-18 uur.

Diverse activiteiten kunnen worden bewonderd of je kunt er zelfs aan meedoen en zelf glas snijden om eens uit te proberen! Verder kun je zien wat Creapalet zoal te bieden heeft aan workshops en als inloopatelier voor de buurtbewoners, maar ook voor mensen van verder weg.   


Kijk voor meer informatie en ook locaties van andere broedplaatsen bij Programma op de website van Nieuw West Expres 

 


Kunst & Antiekmarkt


28 augustus 2016 van 10-17 uur in Amsterdam, Osdorp op Tussenmeer


4 september 2016 van 10-17 uur voor het eerst in het winkelcentrum Amstelveen: Rembrandweg.


Elk jaar staat Creapalet met haar kraam een aantal keer op een Kunst- en Antiekmarkt.

Er is dan verkoop van glasartwork, glasservies en glassieraden.

Het is ook dé gelegenheid om informatie te krijgen over het inloopatelier en workshops of individuele lessen.

Creapalet biedt meer dan alleen glastechnieken: ook voor textielbewerking en keramiek en andere creatieve werkvormen kun je er terecht. Informatie is op de markt te verkrijgen. Je kunt je ook ter plekke inschrijven.  

Als start voor weer een nieuw seizoen vol creativiteit staat Creapalet op zondag 28 aug in Amsterdam, Osdorp op Tussenmeer dit keer en op 4 september in winkelcentrum Amstelveen, Rembrandweg. 

 

Kun je niet? Kom gerust ook eens kijken op de Notweg zelf: dat is ca 300 meter van Osdorpplein!


De Maakboulevard 27 september 2015 as van 12-18 uur eveneens op Osdorpplein/Tussenmeer


Janine Molier staat met Creapalet met een kraam op de Maakboulevard, een onderdeel van de Smaakboulevard op het Osdorpplein. Zij geeft informatie over - ook - nieuwe- workshops, inloopatelier met als nieuw aspect: inloopatelier met (individuele) les erbij en de mogelijkheden voor savonds of op zaterdag. Ook verkopen wij daar werk uit eigen atelier. Dat alles over glasfusie, Tiffany, brandschilderen. Klik hier voor meer info over de

(S)maakboulevard. 


Over de Pop-up winkel Osdorpplein in de maand maart- april 2015 open!
Vanaf 21 maart 2015 was er weer prachtige artwork van Creapalet te zien en te koop in de zogeheten Pop-up winkel (Osdorpplein 819, tegenover de bibliotheek). Deze winkel, genaamd Dubbel & Dwars, stond weer vol met unieke en artistieke hebbedingen. Alle producten zijn gemaakt door creatieve ondernemers uit Nieuw-West, zoals ook Creapalet. De winkel is in de maand maart en april van 2015 weer open geweest.  Helaas moest het weer sluiten en er wordt onderzocht of we op een andere manier de ambachten van Nieuw West onder de aandacht van het publiek kunnen brengen: oa op de maakboulevard die op zondag 27-9 gehouden wordt op het Osdorpplein.Sunday Market

 

Zo nu en dan staat Creapalet ook met haar kraam op de maandelijkse Sunday Market bij de Westergasfabriek te Amsterdam. Deze Sunday Market wordt gehouden op elke eerste zondag van de maand tussen april en oktober. Houd de agenda in de gaten!