Privacy Beleid


Markt: Sloten op zn kop 28-8-2022

Zondag 28 aug van 10-16 uur in Oud Sloten staat Creapalet met een kraam op de markt: Sloten-op-zn-Kop.

Verkoop glaswerken en info workshops en inloopatelier!


Lees meer >>

Nieuw! Inloopatelier met les

In plaats van groepsworkshops nu ook inloop met les glasbewerking, keramiek of textiel. Kijk ook eens naar werkstukken van cursisten in het fotoboek


Lees meer >>

verjaardags- of personeelsfeestje?

Eigen (besloten) creatief feestje? Bijvoorbeeld glasfusie of glas sieraden 
Bespreek de wensen en mogelijkheden. 


Lees meer >>

Glasfusieworkshop

glasfusieworkshop: maak kennis met glasbewerking! op een dagdeel overdag of avond/weekend; bel voor mogelijkheden!

Lees meer >>

Workshop Brandschilderen

Leer brandschilderen naar eigen ontwerp! Drie dagdelen in overleg overdag en/of s'avonds/za.
 
 

Lees meer >>

Workshop Tiffany

Maak Tiffany-artwork naar eigen ontwerp! of borduur voort op je brandschilder resultaten.
Drie dagdelen en/of avonden in overleg


Lees meer >>

Workshop Textieltechnieken

Hele dag Textielworkshop. Experimenteren met textieltechnieken! van 10-16 uur. Kan ook op 2 knippen van knipkaart met individuele les: Bel of mail voor aanmelding.

Lees meer >>

Informatie m.b.t. het Privacy Beleid Creapalet

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vraagt organisaties privacy beleid te formuleren waarin zij voldoen aan de eisen gesteld in de AVG. Deze AVG is per 25 mei 2018 van kracht. Ook Creapalet valt onder deze regeling en moet derhalve haar organisatie in lijn brengen met deze Verordening. Er is digitaal veel informatie over de AVG voorhanden.

Wat betekent dit voor Creapalet en hoe hebben wij dit aangepakt?

Om aan de AVG-eisen te voldoen heb ik voor Creapalet een Privacy Beleid opgesteld. Hierin staat hoe Creapalet omgaat met de persoonsgegevens van de (oud)cursisten en geïnteresseerden.
En een belangrijk punt is dat ieder afzonderlijke (oud)cursist expliciet toestemming moet geven aan Creapalet om zijn/haar persoonsgegevens te mogen (blijven) gebruiken op de manier zoals bedoeld in het Privacy Beleid.
Ook voor het eventuele gebruik van foto's die gemaakt zijn of worden tijdens crea-activiteiten wordt aan elke (oud)cursist/geïnteresseerde de expliciete schriftelijke toestemming gevraagd voor gebruik op de website van Creapalet en/of PR doeleinden (bv aankondiging nieuwe workshop ed).

Hiervoor worden alle (oud) cursisten/geïnteresseerden benaderd met de expliciete vraag of Creapalet zijn/haar gegevens mag (blijven) gebruiken zoals bedoeld in het Privacy Beleid tbv Creapalet-activiteiten.

Hoe het gebruikt wordt staat aangegeven in het Privacy Beleid die hierbij ter beschikking is gesteld en ook op de website staat gepubliceerd (klik hier voor de volledige tekst van het Privacy Beleid).

Is dit Privacybeleid voor de eeuwigheid vastgelegd?

Ik heb het Privacy Beleid nu geformuleerd op basis van de huidige AVG-kennis en -informatie die ik heb en met input van anderen. Het kan zo zijn dat het voortschrijdend inzicht maakt dat ik dit beleid op sommige punten aan moeten passen. Uiteraard zal ik dit doen.
Ik roep een ieder ook op om met AVG- suggesties en verbeteringen te komen.